Hotell

Kva med ei natt på hotell?

Nordfjord Hotell

Nordfjord Hotell tilbyr 54 velutstyrte gjesterom med 110 sengar. Hotellet har restaurant med eit godt kjøkken, bar, moderne møteromsavdeling for inntil 250 personar samt nytt badehus med SPA og treningssenter. Hotellet har heis.

Hotellet si sentrale plassering i Nordfjord gjer at det er ein populær møteplass for forretningstrafikk og ein naturleg møteplass for kurs og møter. Hotellet er eit godt utgangspunkt for turar i distriktet.

https://www.nordfjord-hotell.no

Bryggen Hotell

Med en sentral belligenhet på Nordfjord Eid, tilbyr Bryggen Hotell Nordfjord et godt utgangspunkt for opplevelser i Sogn og Fjordane.

Bryggen Hotel tilbyr lyse og moderne rom med gratis WIFI. Alle rom har eget bad, flatskjerm med stor kanalpakke.

https://www.bryggenhotel.no/

Sentrum Hotell

Eit familiedreve hotell som ligg stille og roleg plassert i sentrum av Nordfjordeid, like ved Eid Rådhus.

Hotellet har ein unik beliggenheit med nærleik til offentleg kommunikasjon og servicetilbod. Hotellet ligg berre 1 km unna Operahuset Nordfjord, og har gåavstand til elvefiske, golfbane og fjellturar.

På hotellets restaurant kan du nyte god, heimelaga mat. Hotellet har bar med alle rettigheiter og uteservering med tak og varme.

https://sentrumhotell.no/

Stad Hotell

Ein unik møteplass i storslått natur med historisk ramme rundt dei store hendingane i livet.

Restaurant med gode opplevingar på bordet og i glaset. Få maten servert heilt i sjøkanten utan å bli våt på beina – med ei utsikt dei færraste restaurantar kan by på. Råvarene kjem rett frå havet – både kortreist og langreist. Med kort avstand til Vestkapp, Ervik, Hoddevik og Selja Kloster står natur- og kulturopplevingane i kø. Stad Hotell er allereie eit naturleg sentrum for møter, arrangement og opplevingar. Vi har effektiv avstand til både Ålesund, Bergen og Oslo – og kort køyreavstand til indre og ytre delar av det nye Vestland.I løpet av 2019 blir Stad Hotell utvida til eit moderne turist- og konferansehotell med til saman 31 rom, der vi tilbyr suite, familierom og businessrom. Festsalen har plass til 200 gjestar og restauranten har mange spennande mulegheiter. Det er Ervik Havfiske Gruppen som bygger og eig Stad Hotell. Det borgar for den beste fisken og spennande rettar. Konferanserom, pub og uteservering gjer Stad Hotell til ein perfekt stad for firmamøter, selskap og kulturarrangement.Stad Hotell eignar seg godt for bryllaup, konfirmasjonar og familietreff. Eller kanskje berre for ein som vil finne litt ro i sjela.

https://stadhotell.no/

Frimannsbuda

Ligger i Selje, og har en restaurant, bar og gratis WiFi. Privat parkering kan ordnes mot en ekstra avgift.

Frimannsbuda serverer både kontinental og varm frokost hver morgen.

Relaterte sider